LEGE PLEKKEN? GEEN GESCHIKTE TEAMLEIDER?

CREEER EEN FLEXIBELE SCHIL 
EN HAAL ALTIJD DE GEWENSTE CONVERSIE

Hoe laat je in razend snelle tijden jou kcc optimaal renderen? Human capital en technische innovaties zijn dé toverwoorden in de klantcontactbranche maar verandering is lastig. Door het hoge verloop bij veel kcc’s stijgen de opleidingskosten aanzienlijk en moet de kcc manager alle zijlen bijzetten om productiviteit targets halen.

Als jong bedrijf hebben wij een frisse visie op het functioneren van het moderne klantcontactcentrum. Hier hebben we flink in geïnvesteerd en zijn gespecialiseerd in drie dingen:

  • Het vinden van nieuwe collega’s waar je wat van mag verwachten. Denk aan vaardigheden en diploma’s. Dan kan je zelf nog een keuze maken of je ze op je eigen locatie wil inzetten of dat je een deel van het volume wil outsourcen.

 

  • We halen enorm veel plezier uit het trainen van klantcontactmedewerkers. We helpen ze om een goede structuur neer te zetten en hun klanten te doorgronden op een efficiënte manier. Niet structureel trainen is in onze visie de grootste oorzaak van het niet halen van bedrijfsdoelen.

 

  • Atrificial intelegence neemt in vogelvlucht zijn plaats in binnen de contactcentra’s. Wij hebben ons gespecialiseerd in de oplossingen die er in de markt zijn en weten wat in- en outbound aansluit bij het moderne kcc. We zijn vinden het een prachtige uitdaging om bedrijven te helpen bij het maken van keuzes en te begeleiden in de onboarding.

3 verrassende statistieken over salestoppers!

Veel mensen hebben het beeld dat een salestopper manipulatief en glad is. Mijn dagelijkse ervaring is het tegenovergestelde. Daarom vond ik het tijd om op zoek te gaan naar onderzoeken over salestoppers. Welke persoonlijke eigenschappen werken het best in sales? Om deze vraag te beantwoorden kwam ik bij Steve W. Martin, een professor aan de…

Benieuwd?

De formule voor succesvolle salesgroei!

Wij geloven dat het succes van een bedrijf afhangt van het succes van het salesteam! Sales draait om klanten te helpen om te laten zien en te bereiken wat ze niet voor mogelijk houden! Na het lezen van tientallen salesboeken hebben wij een formule gemaakt voor succesvolle salesgroei of een voorspelbare salespijplijn:   Doelgroep +…

Benieuwd?

ONZE MATCHES