[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”60px”][vc_single_image image=”561″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Covebo Uitzendgroep is een toonaangevende speler in de arbeidsbemiddeling van vakkrachten in verschillende specialisme. Covebo Bouw helpt per vestiging lokale bouwbedrijven aan hoofdzakelijk Nederlandse vakmensen. Het motto hierbij is voor en door bouwmensen!

Weten wat er speelt
Peter Hogenbirk, Covebo: “Wij helpen bouwbedrijven en ZZP’ers in de regio met arbeidsbemiddeling in de breedste zin van het woord. De marktomstandigheden en de regelgeving zijn namelijk aan het veranderen en wij veranderen mee.

Doordat we zelf jaren actief in de bouw zijn geweest, spreken we dezelfde taal als onze doelgroep. Voor ons was het erg belangrijk om te achterhalen welke bouwbedrijven en ZZP’ers er in de regio actief zijn en tegen welke zaken zij op het gebied van arbeidsbemiddeling aanlopen. Match-day legt deze contacten voor ons. Op deze manier weten we wat er in de doelgroep leeft en belangrijk is, zodat we hierop kunnen inspelen.”

(Uit)bouwen netwerk
Jorg Hartog, Match-day: “Voor Covebo bouwen we enerzijds een relatie op met bouwbedrijven uit de regio, die in deze tijd regelmatig vakmensen nodig hebben. Anderzijds contacten we ook ZZP’ers, die vaak met een overgangsperiode tussen verschillende klussen zitten en dus tijdelijk werk kunnen gebruiken. Door het uitbouwen van dit netwerk, koppelen we beide behoefte en maken we mooie matches.

Meerdere samenwerkingen
Peter Hogenbirk, Covebo: “ Iedere week krijgen we een rapportage met alles wat er in die week bereikt is. Denk hierbij aan de bedrijven die gesproken zijn en wat er met hen besproken is. Als Match-day een afspraak voor ons heeft gemaakt krijgen we netjes een overzicht, zo weten we precies waarom we aan tafel zitten. Op deze manier geven we ons netwerk een flinke boost en hebben we al meerdere samenwerkingen met zowel bouwbedrijven als ZZP’ers opgezet. De samenwerking met Match-day bevalt dan ook erg goed![/vc_column_text][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]