fbpx

salestraining

new business generation

Wanneer je aan de slag gaat met sales merk je al snel dat het lastig is om een vertrekpunt te bepalen. Hoe begin je daar nou mee?! De belangrijkste speerpunten in deze training zijn gesprekstechnieken, het ontwikkelen van jouw boodschap en het aanbrengen van structuur.

Filosofie op sales

We gaan aan de slag met de perspectief methode en SPIN-selling. Waarom is het moeilijk om in gesprek te komen met je prospects en wat is de wetenschap daarachter?

Propositie en boodschap

Hoe vertaal je dit naar een propositie en je boodschap. Of met andere woorden hoe kom je beter in gesprek met prospects? Wat is het nadeel van de huidige manier van werken en waar lopen ze nu tegen aan? Hoe vertaal je dit naar pitch, mails en linkedin messages? Deze training bestaat uit tools, oefeningen en praktische adviezen om beter te verkopen met het SPIN-model. 

Structureel verkopen

Goed verkopen is afhankelijk van een goede planning. Alleen een goed gesprek is vaak niet goed genoeg, maar heeft ook een goede opvolging nodig. Logisch gevolg is dan ook dat je de groei van nieuwe omzet niet kan afdwingen en afhankelijk blijft van wat er aanwaait. De training is opgezet om ideeën te vertalen naar actieplannen.

Na het volgen van de training en het maken van de oefeningen ben je in staat om meer new business te genereren!

Wil je meer informatie ontvangen over de salestraining?

  • Sectie-einde

Wil je snel meer resultaat uit je new business gesprekken?

Download dan gratis de ultieme strategie om in gesprek te komen met prospects. Wat krijg je dan van ons:

– call template

– mail template

– uitleg over triggerevents