fbpx

new business
trainingen en coaching

Training & Coaching
New business Generation

In deze training werken we aan jouw sales-skills. In drie stappen helpen we je om structuur in je new business te krijgen, je bezig te houden met de juiste klanten en werken we aan je gesprekstechnieken. De trainingen vinden plaats op een woensdag.

In verband met de maatregelen tegen corona, worden er geen groepstrainingen meer gegeven. Je kan contact opnemen voor de mogelijkheden.

Webinar:
Tegenwerpingen

Als je verantwoordelijk bent voor commerciële resultaten kan ik me voorstellen dat je door een moeilijke tijd gaat. Is het op dit moment wel gepast om prospects te benaderen? Via welk kanaal kan ik dat nu het beste doen? Hoe zet ik iets op wat we als bedrijf nooit eerder hebben gedaan?

de nieuwste sales-tips

3 Cruciale stappen voor het bouwen van een salesmachine!

Natuurlijk wil je nieuwe klanten. Maar wat zijn nieuwe klanten waard als ze niet schaalbaar en voorspelbaar zijn? Om binnen je bedrijf een salesmachine te bouwen waarmee je structureel nieuwe klanten binnen haalt zijn de volgende  drie stappen cruciaal: 1. Voorspelbare leadgeneratie: De belangrijkste pijler om voorspelbaar nieuwe klanten binnen

Lees verder »

Sales training op maat bij Rutger Kooij

Rutger Kooij Zeevisgroothandel is een groothandel gespecialiseerd in de verkoop van verse – en diepvries vis. Rutger Kooij vindt het belangrijk dat zij snel en flexibel kunnen inspelen op de vragen en behoefte van hun klanten. Met een kleine vaste ploeg voorzien zij ambulante handelaren en detaillisten zoveel mogelijk in vis

Lees verder »

Wil je snel meer resultaat uit je new business gesprekken?

Download dan gratis de ultieme strategie om in gesprek te komen met prospects. Wat krijg je dan van ons:

– call template

– mail template

– uitleg over triggerevents