fbpx

Making sales predictable

Nieuwe klanten door een schaalbaar voorspelbaar sales systeem

Match-day helpt jou en je sales team met een schaalbaar sales systeem voor het structureel binnenhalen van nieuwe, internationale A en B klanten. 

Hoe werkt het?

Systeem

We ontwikkelen een schaalbaar salessysteem om het succes in new business van jullie meest gewaardeerde klanten herhaalbaar te maken. Zonder dit systeem blijft new business onvoorspelbaar.

Salespijplijn

We garanderen wekelijks meetings met je favoriete, internationale A- en B-prospects op het juiste niveau, waardoor je voorkomt dat je salespijplijn uitdroogt en je groei stagneert.

Sell

Ons wetenschappelijk onderbouwde choreografie helpt jouw salesteam om meer deals te sluiten dan de benchmark van Gartner. Hiermee voorkom je margeverlies en het missen van groeidoelstellingen.

Binnen 30 werkdagen bewijzen we het systeem in de praktijk! Zo voorkom je dat je geld investeert in iets wat niet werkt.

Business

New Business in 2024

Samen met 72 B2B beslissers hebben we onderzoek gedaan naar de belangrijkste obstakels die bedrijven tegenhouden om harder te groeien dan ze momenteel doen, evenals de acties die succesvolle salesleiders nemen om voorspelbaar te groeien.

Uit dit onderzoek zijn enkele slimme inzichten naar voren gekomen over de Go-To-Market strategie van de koplopers.

Accelerate Growth

Bekijk de video’s en kom tot de inzichten om jouw business te laten groeien.

Nieuwe klanten blijven uit? Dit is waarom.

Twee systemen om tot groei te komen.

Zelf doen of uitbesteden? Dit zijn de voor- en nadelen

Vijf stappen om tot een outbound systeem te komen.