fbpx

New Business in
de softwarebranche

Wij helpen onze klanten om additioneel op de kanalen die ze nu gebruiken afspraken te maken bij nieuwe klanten. We hebben een proces ontwikkeld waarin we gebruik maken van nieuwe technologie om semi geautomatiseerd 3 kanalen (LinkedIn, email en call) in te zetten voor het contact met potentiële kanten. Met als doel om een kwalitatieve database op te bouwen van je markt. Want wij geloven erin, wie de beste actuele database heeft doet de meeste new business.

Veel bedrijven willen optimaliseren en automatiseren, maar moeten zelf op zoek naar een oplossing die bij hen zou kunnen passen. Doordat er constant nieuwe start-ups bijkomen is het cruciaal om in beeld te zijn bij jouw prospects voordat ze een beslissing gaan maken. Natuurlijk zullen een paar bedrijven zich zelf melden, maar het leeuwendeel zijn zich niet bewust dat jouw oplossing zijn/haar situatie veel beter kan maken. Om voorspelbare groei te realiseren heb je een salesapparaat nodig die met jouw bedrijf mee kan schalen. Veel softwarebedrijven hebben voldoende capaciteit om meer new business te doen, maar vinden het lastig om meer afspraken te krijgen met nieuwe klanten via de huidige kanalen.

Wij ondersteunen inmiddels tal van software georiënteerde bedrijven. Wat zij gemeen hebben?

Zij maken allemaal gebruik van een new business methode die misschien zelfs bij jou nog niet op je radar staat! Lees hieronder meer over de salesrevolutie!

Salesrevolutie

Wij zijn op weg om 1.000 bedrijven uit de softwarebranche te helpen. Wij geloven dat jij je sales voorspelbaar en schaalbaar kan maken. 

Doelgroep
De eerste stap is om te bepalen bij wie je binnen wil komen. Hoe ziet jouw ideale klant eruit en welke organisaties komen overeen. Samen definiëren we de doelgroep waarin jij wil groeien.
Doelgroep
Data
Wij geloven dat degene met de meest actuele database, de meeste new business doet. We verzamelen contactgegevens en data van de beslissers uit jouw meest interessante doelgroep. We onderzoeken welke bedrijven het meeste omzetpotentieel hebben en welke oplossing ze nu gebruiken.
Data
Boodschap
Welke pijn lossen jullie op en wat maakt jullie uniek! Waarom ben jij interessant en wat maakt jou anders dan de concurrenten. Hieruit komt jouw eigen salesplaybook!
Boodschap
Contactstrategie
Wij geloven dat je meerdere kanalen moet inzetten om in contact te komen met jouw ideale klant. Gemiddeld zijn er 5-12 contactmomenten nodig voor een potentiële klant handel met je gaat doen. Deze contactmomenten volgen we in jouw eigen CRM systeem, waarin je kan zien in welke fase een prospect zit.
Contactstrategie

Meer nieuwe klanten in één jaar, dan in ons hele bestaan hiervoor

4.5/5

We hadden vooral klanten via mond-op-mond reclame en Match-day zorgt ervoor dat wij continu bekend zijn bij onze hele potentiële markt en dat we aan tafel worden gezet wanneer dat nodig is.

Rick van Buuren - Triage Expert

Video afspelen

We hebben afgelopen jaar elke week een nieuwe klant aangesloten door de samenwerking met Match-day

4.5/5

We hebben meer klanten gekregen door het creëren van continuïteit binnen de pijplijn. Match-day zorgt ervoor dat de pijplijn constant aangevuld wordt. 

Darren Smith - Caoloon.com

Video afspelen
bewezen onder meer dan honderd bedrijven uit de software-branche!

De ultieme gids om jouw sales-apparaat voorspelbaar te laten groeien!

Kijk onderstaande video als je meer wil weten over het groeien van jouw sales-apparaat

Video afspelen

De bewezen salesstrategie voor een scale-up om te schalen!
Download nu!

Wil je snel meer resultaat uit je new business gesprekken?

Download dan gratis de ultieme strategie om in gesprek te komen met prospects. Wat krijg je dan van ons:

– call template

– mail template

– uitleg over triggerevents