[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space height=”60px”][vc_column_text]

Style CNC Machines is fabrikant van CNC draai- en freesbanken met een unieke eigen besturing. STYLE heeft haar focus op bedrijven die enkel stuks en kleine series programmeren. De machines worden 100% ontwikkeld en gebouwd in Nederland.

Potentiele klanten beter leren kennen, de markt bekender maken met STYLE

Bastiaan Clement, Style CNC Machines: “Wij kwamen er achter dat er nog steeds heel veel bedrijven ons bedrijf niet kende. En dat ons verkoopteam het niet voor elkaar kreeg om een afspraak te scoren bij deze bedrijven. Hier lag dus een mogelijkheid om meer naamsbekendheid te creëren. Wij zochten een bedrijf dat met passie en inzet ons bedrijf kan vertegenwoordigen net zoals we dat zelf doen. Anders denken en anders doen.

In het verleden hebben we gewerkt met bureaus die geen kennis hebben van de maakindustrie en dit bracht ons niet het gewenste resultaat. Via onze vertegenwoordiger Erwin Koelewijn kregen we te horen dat Match-day gespecialiseerd is in (inside) sales en veel kennis heeft van de maakindustrie. Wij hebben gesproken met Match-day. En uit het eerste gesprek kwam naar voren dat we een goede match zijn. We hebben dezelfde inzet en branie. Maar gaan er ook voor. Dit zoeken wij in een partner. Actief zoeken naar de mogelijkheden die er zijn en niet afwachten.”

Metaalbewerkende bedrijven zijn een speciale doelgroep
Jorg Hartog, Match-day: “Style CNC Machines heeft een prachtige range van verspanende machines. Bij metaalbewerkende bedrijven is het echter zo dat er vaak meerdere mensen verantwoordelijk kunnen zijn voor het aankoopproces van een dergelijke machine. Voor Style brengen wij in kaart hoe bij potentiele klanten het machinepark er uit ziet, wat de core business is en wie er allemaal invloed hebben op de aankoop van een machine. Vervolgens zetten we een van de vertegenwoordigers aan tafel met de juiste man bij het desbetreffende bedrijf.”

Soepele samenwerking
Bastiaan Clement, Style CNC Machines: “Match-Day verzorgt wekelijks vanuit onze naam de inside sales en scoort afspraken voor onze 3 verkopers in Nederland. Met deze potentiele klanten is ooit wel eens contact gezocht, maar we hebben ze nog nooit mogen bezoeken en ze zijn dan ook nog geen klant nog van STYLE. Van de 400 bedrijven die door Match-Day worden bewerkt is er inmiddels met 85 bedrijven een afspraak gescoord. Dit was ons nooit gelukt. Dus het rendement is heel hoog en we hebben al diverse orders mogen schrijven. Maar het belangrijkste is dat we weer vele bedrijven in contact hebben gebracht met ons bedrijf en product.
De samenwerking verloopt soepel. Wekelijks is er terugkoppeling en maandelijkse hebben we een meeting. Hierin bespreken we de ervaringen van de verkopers van de afspraken en de voortgang. De terugkoppeling is overzichtelijk en duidelijk.”[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]