[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space height=”60px”][vc_column_text]Rutger Kooij Zeevisgroothandel is een groothandel gespecialiseerd in de verkoop van verse – en diepvries vis. Rutger Kooij vindt het belangrijk dat zij snel en flexibel kunnen inspelen op de vragen en behoefte van hun klanten. Met een kleine vaste ploeg voorzien zij ambulante handelaren en detaillisten zoveel mogelijk in vis – en vis gerelateerde producten.

Continu verbeteren van sales
Tim Wijngaard, Rutger Kooij Zeevis: “Net als ieder bedrijf willen wij het maximale uit ons verkoopteam halen. Omdat we onszelf continu willen verbeteren, waren wij al enige tijd op zoek naar een goede aansluitende training voor onze verkopers. Doordat wij een hele specifieke tak van sport beoefenen was het voor ons een uitdaging om een partner te vinden die geen kant-en-klare training geeft. Een klant van ons attendeerde ons op de diensten van Match-Day. Nadat zij met een op maat gemaakt plan kwamen, wisten wij dat we de juiste partij gevonden hadden.

Meer verkoopsucces
Jorg Hartog, Match-Day: “Onze trainingen zijn ingericht op het continu verbeteren van je salesinspanningen, met als doel meer verkoopsucces. Tijdens het persoonlijke programma voor Rutger Kooij hebben we ons o.a. gericht op de structuur van een verkoopgesprek, diverse vraagtechnieken, het signaleren van koopsignalen en adviserend verkopen. Op deze manier zijn we niet alleen bezig geweest met het binnenhalen van nieuwe klanten, maar ook met het beter voorzien van bestaande klanten”

Mooie omzetstijging
Tim Wijngaard, Rutger Kooij Zeevis: “De samenwerking met Match-Day is uitstekend bevallen. Ze denken mee met onze situatie en spelen daar proactief op in. Onze verkopers werken nu volgens een nieuw systeem met een mooie omzetstijging als gevolg. Iets waar wij lang naar zochten en de komende tijd met veel plezier gebruiken van zullen maken.”

Heeft u ook uitdagingen op het gebied van verkoop of geen tijd om actief klanten te benaderen? Neem gerust contact met ons op![/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]